4.5.11

✖ kinga !

Hjello o/ On siis uuden blogin aika, koska entinen kuoli ( r.i.p tomoyblog ) emme jää kaipaamaan ~ Nyt oon oikeesti tosissani tän blogin kaa ja pidän tän pystyssä vaikkei kukaan tätä lukiskaan elikkäs ohimennen muutama juttu ;

✖ Tää blogi on kokonaan ja ainoastaan mulle itselleni = kirjoitan mitä tahdon, kuvaan mitä tahdon ja kommentoin mitä tahdon, joka pitää sisällään sen että jos ei miellytä niin ei kukaan pakota lukemaan ::D & maailmassa on myös 264856846789 triljoonaa muuta blogia joita voi sitten mennä lukemaan että löytää sen mieleisen. Veikkaan ettei tämä ole se.
✖ Toisinaan harrastan ehkä rajumpaakin kielenkäyttöä ja kirjoitusasukin nyt on ihan perus suomea ja teinixiä sekaisin = oikeaoppisen kirjakielen kannattajat painakaa yläreunassa näkyvää x'sää.
✖ En tosiaankaan päivitä kovin usein, tai sitten spammin tänne 100 viestiä päivässä, kestäkää se. ( okei kuulostaisi siltä että joku oikeasti lukisi tätä XDDD )
✖ Myöskin voi olla että kirjoitan humaltuneena/raivostuneena/surullisena/vitunpirteenä/vihaisena/mustasukkaisena/pettyneenä tänne jotain, kaikkea ei tarvitse ottaa tosissaan. Älkää vetäkö herneitä perseen kautta nenään thnx ~

No ainakin teitä on varoitettu (8)

1 kommentti: